80
COSMOTE Tips

Αγορές από το Google Play χωρίς πιστωτική κάρτα. Πως γίνεται

Αγορές από το Google Play χωρίς πιστωτική κάρτα. Πως γίνεται
H COSMOTE σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις αγορές σου από το Google Play Store με απευθείας χρέωση στον λογαριασμό σου. Αυτό θα πει ευκολία.

Όπως ξέρεις, για να αγοράσεις οτιδήποτε από το Google Play, από apps και παιχνίδια, μέχρι ηλεκτρονικά βιβλία, μουσική και ταινίες, χρειάζεται πιστωτική κάρτα. Τώρα η COSMOTE σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις αγορές σου από το κατάστημα του Android με απευθείας χρέωση στον λογαριασμό σου.

Ας δούμε πως ακριβώς γίνεται και πως θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τη δυνατότητα αυτή. Κατ’ αρχήν η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε συνδρομητές COSMOTE. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα πρέπει να έχει εγκατεστημένη SIM COSMOTE.

Κατόπιν θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του Google Play Store από το κινητό σου (δες τα καλύτερα Android smartphones στο ηλεκτρονικό κατάστημα της COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ), να πατήσεις το εικονίδιο hamburger και να πας στην ενότητα Λογαριασμός. Εκεί θα δεις διάφορες επιλογές, όπως Τρόποι πληρωμής, Συνδρομές, Επιβραβεύσεις και Ιστορικό παραγγελιών. Αυτή που μας ενδιαφέρει εδώ είναι οι Τρόποι πληρωμής. Κανονικά εκεί υπάρχουν οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που έχεις δηλώσει στο Google Play Store (αν έχεις δηλώσει δηλαδή – δεν είναι υποχρεωτικό αν δεν θες να κάνεις αγορές).

Στην κατηγορία προσθήκης νέων τρόπων πληρωμής θα πρέπει να επιλέξεις Χρήση λογαριασμού COSMOTE. Κατόπιν συμπληρώνεις τα στοιχεία που ζητούνται και πατάς Αποθήκευση.

Από εκεί και πέρα, όλες οι αγορές που θα πραγματοποιείς στο Google Play Store θα χρεώνονται στον λογαριασμό σου στην COSMOTE. Μπορείς βεβαίως εάν θέλεις να επιλέγεις κάθε φορά ποιον τρόπο θέλεις να χρησιμοποιείς, δηλαδή κάρτα ή λογαριασμός.

Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία λειτουργεί σε apps και παιχνίδια, ebooks και περιοδικά, ταινίες, σειρές και μουσική μέσω του Google Play Music app. Επίσης, λειτουργεί και για αγορές εντός εφαρμογών (in-app purchases).