8
Ψυχαγωγία

Απόλαυσε ταινίες και σειρές όπου κι αν βρίσκεσαι

Απόλαυσε ταινίες και σειρές όπου κι αν βρίσκεσαι
Η τηλεόραση αλλάζει. Δεν χρειάζεται πια να βρίσκεσαι εντός του σπιτιού για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές. Όλα αυτά γίνονται από το smartphone ή το tablet σου εύκολα κι απλά.

Ακόμα κι αν είσαι διακοπές σε μια απομονωμένη παραλία, δεν χρειάζεται να χάσεις τις αγαπημένες σου σειρές, εκπομπές και ταινίες που παρακολουθείς στην τηλεόραση. Στη σύγχρονη εποχή, η τηλεόραση μεταφέρεται παντού, όχι ως συσκευή, αλλά ως περιεχόμενο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου εκπομπές όπου κι αν είσαι από το smartphone ή το tablet σου, αλλά και ότι μπορείς να προγραμματίζεις εγγραφές από μακριά, έτσι ώστε όταν επιστρέψεις σπίτι ο ποδοσφαιρικός αγώνας ή το επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε κατά την απουσία σου να σε περιμένει.

Όλα αυτά τα θαυμαστά πραγματοποιούνται χάρη στα ειδικά apps που παρέχουν κάποια συγκεκριμένα τηλεοπτικά κανάλια, δωρεάν και συνδρομητικά, ελληνικά και ξένα.

COSMOTE TV GO

Το COSMOTE TV GO (δες περισσότερα εδώ) που είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές COSMOTE TV προσφέρει όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα. Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μπορείς να παρακολουθείς επιλεγμένο περιεχόμενο του COSMOTE TV και μάλιστα σε ανάλυση High Definition, ανάλογα με το εκάστοτε κανάλι. Μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα video-on-demand μέσω της οποίας μπορείς να δεις προγράμματα που έχουν προβληθεί στο παρελθόν, ενώ υποστηρίζεται και η δυνατότητα Rewind/Pause στο ζωντανό πρόγραμμα. Εάν, τώρα, θες να γράψεις κάποια εκπομπή για να τη δεις όταν επιστρέψεις στο σπίτι, μπορείς να κάνεις τον απαραίτητο προγραμματισμό από μακριά, αρκεί να υπάρχει εγκατεστημένος ο υβριδικός αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο στο σπίτι σου.

Με το COSMOTE TV Go µπορείς να απολαµβάνεις τα αγαπηµένα σου προγράµµατα, εκτός από την τηλεόρασή σου, στο κινητό smartphone, στο tablet, στο PC ή στο Laptop σου:

• Στο σπίτι, από την συσκευή σου COSMOTE TV GO (ταυτόχρονα µε την
τηλεόραση το ίδιο ή διαφορετικό κανάλι), αν έχεις σύνδεση ADSL/VDSL ΟΤΕ.

• Εκτός σπιτιού, µέσω των δικτύων 3G και 4G της COSMOTE.

• Από οποιοδήποτε δίκτυο WiFi, στο smartphone ή στο tablet με σύνδεση
κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.

otehistory

Video-on-demand και live TV

Εάν παρακολουθείς αθλητικά γεγονότα, μπορείς να κατεβάσεις το app του Eurosport, το Eurosport Player το οποίο διατίθεται σε μορφή web app, αλλά και σε μορφή app για mobile συσκευές. Η συγκεκριμένη υπηρεσία διατίθεται με μηνιαία συνδρομή.

Για να μην χάνεις καμία τηλεοπτική σειρά, υπάρχει το FOX Play, η video-on-demand υπηρεσία της FOX και το οποίο διατίθεται δωρεάν σε συνδρομητές COSMOTE TV. Εκτός από προβολή επεισοδίων, μπορείς να φτιάξεις διαφορετικά προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας, να δημιουργήσεις playlists, αλλά και να βάζεις υπενθυμίσεις για να μην χάνεις καμία εκπομπή.

Τέλος, όλα σχεδόν τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας διαθέτουν το δικό τους app, το οποίο φέρνει το web TV στην οθόνη του smartphone και του tablet σου. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις και ζωντανό πρόγραμμα, αλλά και προηγούμενες εκπομπές.