80
COSMOTE Tips

Για όσους δεν ζουν χωρίς tweets!

Για όσους δεν ζουν χωρίς tweets!
Το Onehundredforty είναι ένα καλλιτεχνικό "πείραμα" που μετατρέπει οποιοδήποτε από τα tweets σου ένα πρωτότυπο poster για το χώρο σου.

Αυτό που συνήθως συμβαίνει στα tweets είναι πως συνήθως αντικαθίστανται γρήγορα από τα επόμενα, και σε τελική ανάλυση αυτό είναι και το νόημά τους. Όμως, μια startup με την ονομασία Onehundredforty πιστεύει πως θα μπορούσαν να παραμείνουν μόνιμα με τη μορφή του poster στο σπίτι.

Ο μέσος χρόνος ζωής ενός tweet είναι τα 18 λεπτά και μετά αντικαθίστανται από άλλα και ξεχνιέται. Είναι ελάχιστα εκείνα -από τα 200 δις που αναρτώνται ετησίως- που αξίζουν να τα συγκρατήσουμε και ακόμα περισσότερο να τα αναρτήσουμε και στον τοίχο μας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα δικά σου ή ενός άλλου, όπως για παράδειγμα του αγαπημένου σας καλλιτέχνη, και η Onehundredforty (από τους 140 χαρακτήρες του tweet) θα αναλάβει να το τοποθετήσει στο background σχέδιο της επιλογής σου.

Μπορείς φυσικά να κάνεις προεπισκόπηση και, εφόσον μείνεις ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, να πληρώσεις το ποσό των 59 δολαρίων, προκειμένου να λάβεις ένα αριθμημένο poster με το 140 χαρακτήρων tweet σου (με ανθεκτικό στις υπεριώδεις μελάνι!).

Προφανώς υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί, μιας και δεν υποστηρίζονται χαρακτήρες emoji, για παράδειγμα.

Η ίδια η Onehundredforty υποστηρίζει πως το Twitter βρίσκεται στο… τέλος του, οπότε η υπηρεσία που προσφέρει θα διασώσει τις μοναδικές στιγμές του. Και όσο και εάν σου φανεί περίεργο, ήδη διαθέτει πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες. Όποιος επομένως πιστεύει πως διαθέτει posts που αξίζουν να παραμείνουν ζωντανά στο πέρασμα του χρόνου, θα μπορούσε να δώσει μια ευκαιρία στην υπηρεσία αυτή.

twitter-posters