12
Η COSMOTE και Εσύ

Η παλιά σου συσκευή έχει αξία. Μην την πετάς

Η παλιά σου συσκευή έχει αξία. Μην την πετάς
Μη μένεις στα παλιά. Πήγαινε την παλιά σου συσκευή σε ένα κατάστημα Γερμανός και επωφελήσου.

Αν είσαι κι εσύ λάτρης της τεχνολογίας, σίγουρα θα θέλεις να έχεις το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί, κάθε στιγμή. Μήπως, όμως, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχεις ένα συρτάρι γεμάτο παλιά κινητά, τα οποία δεν κάνουν τίποτε; Ή μήπως αγοράζεις κάθε χρόνο το νέο ολοκαίνουργιο μοντέλο και καταλήγεις να χαρίζεις – ουσιαστικά ή πρακτικά – το παλιό σου κινητό σε φίλους και συγγενείς;

Τώρα μπορείς να εκμεταλλευτείς το παλιό σου κινητό, και μάλιστα παίρνοντας πίσω ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που έδωσες για να το αγοράσεις, για να αγοράσεις το νέο σου κινητό φθηνότερα!

Το πρόγραμμα G Buy back της Γερμανός είναι αυτό που περίμενες!

Τι πρέπει να κάνεις; Απλά να επισκεφθείς ένα κατάστημα Γερμανός με το παλιό σου κινητό. Οι πωλητές του καταστήματος θα δουν τη συσκευή σου, θα την αξιολογήσουν και θα σου πουν την αξία της για ανταλλαγή. Εκεί θα δεις και όλα τα νέα μοντέλα που υπάρχουν διαθέσιμα, μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων των καταστημάτων Γερμανός, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να το πάρεις φθηνότερα!

Μάλιστα, η υπηρεσία G Buy Back ισχύει και για tablets! Αν θέλεις να αλλάξεις smartphone, tablet ή και τα δύο, πήγαινε στον Γερμανό και αντάλλαξέ τα με ένα νέο κορυφαίο μοντέλο, έχοντας όφελος μέχρι και 500 ευρώ (αναλόγως της παλιάς συσκευής).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα G Buy Back θα βρεις εδώ: https://www.germanos.gr/corporate/gbuyback/