80
COSMOTE Tips

Καφεδάκι στο αμάξι; Handpresso Auto!

Καφεδάκι στο αμάξι; Handpresso Auto!
Handpresso Auto απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ και σε εκείνους που οδηγούν συχνά και πολύ και θα εκτιμήσουν την αίσθηση της ελευθερίας μιας καφετιέρας στο αυτοκίνητό τους.

Πολλοί από εμάς που δεν μπορούν να ξυπνήσουν το πρωί χωρίς ένα ποτήρι καφέ. Με μεγάλη τους χαρά θα πληροφορηθούν, λοιπόν, πως αν δεν μπορούν να πάνε αυτοί στον… καφέ, θα έρθει ο καφές σε αυτούς και συγκεκριμένα στο αυτοκίνητό τους. Πώς; Με την καφετιέρα αυτοκινήτου Handpresso Auto.

Η χρήσιμη αυτή συσκευή έχει το μέγεθος ενός μπουκαλιού νερού και είναι απόλυτα φορητή, κυρίως χάρη στο καλώδιο τροφοδοσίας που τυλίγεται γύρω από το σώμα και το βύσμα που κρύβεται σε ειδική υποδοχή.

Η χρήση της Handpresso Auto είναι απλή. Ξεβιδώνεις το επάνω μέρος και τοποθετείς περίπου 50 γραμμάρια νερό – θα σε καθοδηγήσουν οι διάφανες τελείες που μαυρίζουν, για να σταματήσεις να γεμίζεις το δοχείο. Τοποθετείς την κάψουλα καφέ στην κορυφή και βιδώνεις το καπάκι.

Στη συνέχεια, τοποθετείς τη συσκευή στην ποτηροθήκη του αυτοκινήτου σου και συνδέεις το βύσμα στην υποδοχή του αναπτήρα. Πατάς το κουμπί power και η εσωτερική αντλία θα κάνει έναν χαρακτηριστικό θόρυβο. Η ενδεικτική βελόνα μέτρησης θα μετακινηθεί κατά τη φορά του ρολογιού. Θα χρειαστεί 1 με 2 λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, με τη βελόνα να φτάνει τέρμα αριστερά, δείχνοντας πως η πίεση εντός της μηχανής έχει φτάσει στο καθορισμένο όριο (16 bar, για τους φανατικούς του espresso) και ένα δυνατό “μπιπ” θα σου ανακοινώσει πως έφτασε η στιγμή.

handpresso

Όταν είσαι έτοιμος, αναποδογυρίζεις τη συσκευή, την κρατάς πάνω από μια κούπα, πατάς το κουμπί στο πλάι και με ένα χαρακτηριστικό σφύριγμα, καθώς η πίεση εκτονώνεται, θα αμειφθείς με μια δόση απολαυστικού και αρωματικού καφέ, όσο πρέπει ζεστού για να τον πιείτε. Ζήλεψες;

Η Handpresso Auto δεν είναι μια φτηνή συσκευή (139 ευρώ). Απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ και σε εκείνους που οδηγούν συχνά και πολύ και θα εκτιμήσουν την αίσθηση της ελευθερίας, δηλαδή να μην πρέπει να σταματήσουν οπουδήποτε για την απαραίτητη δόση καφεΐνης. Για κάποιους, επομένως, θα αποτελέσει δικαιολογημένο έξοδο – ίσως μάλιστα και απαραίτητο.