80
COSMOTE Tips

Κρατήσου σε φόρμα, με το Freeletics Bodyweight

Κρατήσου σε φόρμα, με το Freeletics Bodyweight
Γυμνάσου σωστά με τη βοήθεια του virtual γυμναστηρίου Freeletics.

Η άσκηση πρέπει να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας και η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει να κρατηθούμε σε φόρμα. Το Freeletics Bodyweight είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες σου, στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και στους στόχους που έχεις θέσει είτε για να χάσεις βάρος και να χτίσεις μύες είτε απλά για λόγους άθλησης. Μπορείς μάλιστα να προμηθευτείς και σχετικά αξεσουάρ όπως arm bands, smart watches, activity trackers κ.λπ. από τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το Freeletics (https://www.freeletics.com/en) απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες και το site όπως και η εφαρμογή του προσφέρουν δωρεάν ιδέες για ασκήσεις και εκγύμναση, προγράμματα, υποστήριξη αλλά και εξηγήσεις. Η λογική της εφαρμογής είναι πως η άσκηση δεν είναι κάτι βαρετό και περιορισμένο, αλλά πρέπει να προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας – οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή: στο σπίτι, εκτός, σε γυμναστήριο, ακόμα και σε χώρους ξενοδοχείου.

Κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Freeletics είναι τα εξής:

  • Ασκήσεις διάρκειας 5-30 λεπτών, βασισμένες αποκλειστικά στο βάρος του σώματος.
  • Απουσία οργάνων. Το σώμα σου είναι το μόνο όργανο που χρειάζεσαι. Μπορείς να γυμναστείς οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.
  • Θα βρεις περισσότερες από 900 διαφορετικές ποικιλίες ασκήσεων που θα καλύψουν όλες τις μυϊκές ομάδες, ώστε να έχεις συνεχή και γρήγορα αποτελέσματα.
  • Πολύ καλής ποιότητας εκπαιδευτικά βίντεο, για την καλύτερη δυνατή απόδοση των ασκήσεων και εγγυημένα αποτελέσματα.

 

The Coach

Να τονίσουμε πως εκτός από την πληρέστατη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, μπορείς να επιλέξεις την αγορά του “The Coach”, του προσωπικού σου ψηφιακού trainer, για ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης στην εφαρμογή. Διατίθεται για Android και iOS. Κατέβασέ την μέσω του γρήγορου δικτύου 4G της COSMOTE. Το πρόγραμμα σε βοηθάει να καθορίσεις συγκεκριμένους στόχους, να φτιάξεις ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα, πλήρως προσαρμοσμένο στην κατάσταση και στις ανάγκες σου. Στη συνέχεια, ο “Coach” θα αναλύσει τις επιδόσεις σου μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ώστε να εγγυηθεί την πρόοδό σου. Μάλιστα, μπορείς να δώσεις στον “Coach” το feedback για κάθε workout, οπότε η εκπαίδευσή σου να προσαρμόζεται ανάλογα.

Τέλος, να τονίσουμε πως το Freeletics σού προσφέρει τη δυνατότητα να αποτελέσεις μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας 9 εκατομμυρίων χρηστών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν, χάρη στα social feeds. Συναγωνίσου, σύγκρινε χρόνους και αποτελέσματα με φίλους και άλλους συναθλητές και μοιράσου τα αποτελέσματα μαζί τους.