7
Τεχνολογία

Μάθε για τα «συνδεδεμένα οχήματα»

Μάθε για τα «συνδεδεμένα οχήματα»
Θέλεις να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο των οχημάτων της επιχείρησής σου; Τώρα μπορείς, με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker!

Η Cosmote ξεκινά της συνεργασία της με τη FleetComplete, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης στόλου, προσφέρει την υπηρεσία Cosmote Fleet Tracker για όλες τις εταιρείες οι οποίες διαθέτουν εταιρικά οχήματα οποιουδήποτε τύπου.

Το Cosmote Fleet Tracker σου δίνει τη δυνατότητα να εποπτεύεις ολόκληρο το στόλο των εταιρικών οχημάτων, να γνωρίζεις κάθε στιγμή την ακριβή θέση τους αλλά και την κατάστασή τους, ώστε η διαχείριση του στόλου να γίνεται εύκολα και πιο αποτελεσματικά.

Μέσω του Cosmote Fleet Tracker μπορείς να έχεις αναλυτικούς πίνακες στατιστικών στοιχείων σχετικά με την κίνηση, την κατανάλωση και την αποτελεσματικότητα των οχημάτων. Θα μπορείς να βλέπεις, σε πραγματικό χρόνο, τη θέση του κάθε οχήματος στον χάρτη. Θα μπορείς να αναλύεις την οδική συμπεριφορά του κάθε οχήματος, την ακρίβεια των δρομολογίων, αλλά και να ανιχνεύεις τυχόν συγκρούσεις των οχημάτων.

Τα οφέλη του Cosmote Fleet Tracker είναι πολλά και σημαντικά. Επιγραμματικά, μπορείς να μειώσεις την κατανάλωση καυσίμων αλλά και τα λειτουργικά έξοδα, να γίνεται πιο αποτελεσματικός προγραμματισμός της συντήρησης των οχημάτων, να αποτελέσει κίνητρο για την υιοθέτηση καλύτερης και πιο φιλικής προς το περιβάλλον οδηγικής συμπεριφοράς των οδηγών. Επιπλέον, ο χρόνος ανταπόκρισης σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών μειώνεται σημαντικά, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στο προσωπικό αλλά και τα οχήματα.

Πως λειτουργεί το Cosmote Fleet Tracker

Το σύστημα λειτουργεί με ειδική συσκευή τηλεματικής, η οποία τοποθετείται σε κάθε όχημα της επιχείρησής σου, χωρίς χρέωση. Η υπηρεσία Cosmote Fleet Tracker παρέχει πρόσβαση μέσω web portal αλλά και app για tablet και smartphone, όπου θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερώσεις και να παρακολουθείς τα δεδομένα που αφορούν την θέση, την κίνηση και τον χρόνο των οχημάτων, τη διαδρομή που ακολουθούν, τον προσδοκώμενο χρόνο ολοκλήρωσης της κάθε διαδρομής, την κατανάλωση καυσίμου αλλά και την κατάσταση του κάθε οχήματος, αναλόγως του οικονομικού προγράμματος που έχεις επιλέξει.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/cosmote_fleet_tracker.html