80
COSMOTE Tips

Μα πού έχω παρκάρει; Βρες το με το κινητό σου!

Μα πού έχω παρκάρει; Βρες το με το κινητό σου!

Δεν θα χρειαστεί να αναζητήσεις ξανά το αυτοκίνητό σου. Χρήσιμες εφαρμογές, οι οποίες θα θυμηθούν για χάρη σου πού πάρκαρες και θα σε οδηγήσουν εκεί.

Δεν είναι δύσκολο να αναζητήσεις και να βρεις πληθώρα από “Find My Car” apps στο App Store και στο Google Play, τα οποία μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου χάρη στο ταχύτατο δίκτυο 4G+ της COSMOTE. Και επειδή μιλάμε για smartphones είναι καλή ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στα τελευταία μοντέλα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Για να μη χαθείς όμως στο… πλήθος, εμείς επιλέξαμε τις κορυφαίες εφαρμογές για σένα. Τονίζουμε ότι τα apps αυτά και τα παρόμοια λειτουργούν όπου υπάρχει σήμα GPS, επομένως δεν θα σε βοηθήσουν σε κάποιο υπόγειο πάρκινγκ.

Find My Car: Parking Reminder

Τιμή: Δωρεάν
Πλατφόρμα: Android

Μια απλή εφαρμογή που θα εκκινήσει ειδοποιώντας σε να πατήσεις το κουμπί Parke Here, ώστε να καταγράψει τη θέση του αυτοκινήτου σου. Μπορείς στη συνέχεια να τραβήξεις μια φωτογραφία του χώρου παρκαρίσματος, εφόσον το επιθυμείς. Όταν έρθει η στιγμή να εντοπίσεις το όχημά σου, κάνε tap στο κουμπί Get Directions. Η εφαρμογή θα εμφανίσει τη θέση του αυτοκινήτου, με ένα βελάκι που θα δείχνει στο σημείο που είναι παρκαρισμένο.

ParKingLost – Find my car

Τιμή: Δωρεάν
Πλατφόρμα: Android

Το ParKingLost εμφανίζει ένα κουμπί marker, στο οποίο θα κάνεις tap για να αποθηκεύσεις τη θέση του αυτοκινήτου σου. Όταν είσαι έτοιμος να το εντοπίσεις, κάνε tap στο κουμπί Direction για να εμφανίσεις τη θέση του και μετά tap στο κουμπί Walk. Η εφαρμογή θα ανοίξει το Google Maps για να σε καθοδηγήσει στο σωστό σημείο, μέσω χάρτη αλλά και φωνητικών οδηγιών.

Find Your Car with AR: Augmented Car Finder

Τιμή: Δωρεάν
Πλατφόρμα: iOS

Εξαιρετικό app που χρησιμοποιεί -και- την ενισχυμένη πραγματικότητα. Προτού αφήσεις το αυτοκίνητό σου, άνοιξε την εφαρμογή και κάνε tap στο κουμπί I parked here και μετά κλείσε την. Όταν έρθει η στιγμή να επιστρέψεις, τρέξε ξανά την εφαρμογή. Ένα μεγάλο κόκκινο βέλος θα εμφανιστεί που θα δείχνει στην κατεύθυνση του αυτοκινήτου σου, το οποίο μπορείς να ακολουθήσεις. Μπορείς επίσης να αλλάξεις τη προβολή σε δορυφορική ή ακόμα και σε augmented reality χάρτη, ο οποίος θα εμφανίσει τον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να έχεις μια ιδέα τι υπάρχει γύρω από το αυτοκίνητό σου.