7
Τεχνολογία

Πούλα την πραμάτεια σου! Φτιάξε ένα online κατάστημα εύκολα και γρήγορα.

Πούλα την πραμάτεια σου! Φτιάξε ένα online κατάστημα εύκολα και γρήγορα.
Θέλεις να φτιάξεις ένα on-line κατάστημα αλλά δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις; Υπάρχει το Tictail.

Πόσες φορές έχεις κάτσει μπροστά από τη ντουλάπα σου με ύφος απόγνωσης, απορώντας γιατί ουδέποτε φόρεσες τελικά αυτό το ωραίο ζευγάρι παπούτσια που αγόρασες πέρυσι σε εξαιρετική τιμή; Ή στο κλασικό «ξεκαθάρισμα της ντουλάπας» που κάνεις κάθε φθινόπωρο, είμαστε σίγουροι ότι τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα μπουν στην κατηγορία «μου αρέσει αλλά δεν θα το βάλω ποτέ» είναι πολλά.

Αν λοιπόν θες και εσύ να ξεφορτωθείς ελάχιστα χρησιμοποιημένα ή καινούρια ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, ακόμα και είδη για το μπάνιο ή την κουζίνα ή αν είσαι νέος δημιουργός που θέλει να προβάλει και να πουλήσει τις δημιουργίες του στο ευρύ κοινό, ήρθε η ώρα να φτιάξεις το δικό σου online κατάστημα εύκολα και γρήγορα.

Πως θα γίνει αυτό; Η λύση ακούει στο όνομα Tictail. Το Tictail.com είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα, που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις δωρεάν το δικό σου online κατάστημα με πράγματα της γκαρνταρόμπας σου που πλέον δε θέλεις ή δεν φοράς ή με αντικείμενα που έχεις φτιάξει ο ίδιος.

Επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα themes και μόνο μέσα σε μερικά βήματα, το Tictail.com σε βοηθά να σχεδιάσεις το προσωπικό σου online shop όπως ακριβώς θες εσύ. Στο Tictail.com το ενδιαφέρον είναι ότι μπορείς να βρεις έτοιμο κοινό για το e-shop σου καθώς πολύ εύκολα και χωρίς διαφήμιση μπορείς να προβάλεις το brand σου σε μια μεγάλη κοινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, η όλη διαδικασία δημιουργίας του e-shop είναι εντελώς δωρεάν, ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων που θες να ανεβάσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ακολουθήσουν το e-shop σου για να λαμβάνουν newsletters, ειδοποιήσεις σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορές κλπ, ενώ μέσω του ειδικού messaging system που σου προσφέρει η πλατφόρμα μπορείς να έχεις άμεση επικοινωνία με όσους θέλουν να αγοράσουν τα προϊόντα σου.

Επιπλέον, μέσω των analytics θα έχεις μια πλήρη εικόνα για την πορεία του e-shop, για το ποια προϊόντα «πουλάνε» περισσότερο ενώ θα μπορείς να κάνεις target σε συγκεκριμένο κοινό. Η εφαρμογή Tictail είναι διαθέσιμη για iPhone και Android συσκευές, ώστε να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος με το προσωπικό σου online κατάστημα.