12
Η COSMOTE και Εσύ

Πώς να τα κάνεις όλα από το My COSMOTE App

Πώς να τα κάνεις όλα από το My COSMOTE App
Το My COSMOTE App είναι ένα app που τα κάνει όλα σε σημείο που να μην χρειάζεσαι ούτε καν να επισκεφτείς κάποιο κατάστημα ή να πάρεις τηλέφωνο. Μάθε να αξιοποιείς όλες τις δυνατότητές του για να τα κάνεις όλα από το σπίτι.

Μέσω του ανανεωμένου My COSMOTE App, έχεις ένα κατάστημα COSMOTE στην οθόνη του κινητού σου. Η εφαρμογή σου προσφέρει απίστευτη ευελιξία, αφού μπορείς να διαχειρίζεσαι όλες τις συνδέσεις της οικογένειας, σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, αλλά και το Wi-Fi του σπιτιού σου.

Πάμε να τα δούμε όλα αυτά πιο αναλυτικά:

Ένα κατάστημα COSMOTE στο κινητό σου

Κατ΄ αρχήν μέσα από το ανανεωμένο My COSMOTE App, όχι μόνο μπορείς να ελέγχεις το υπόλοιπο των συνδέσεών σου, αλλά και να ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας, να αγοράζεις πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, ακόμα και να αλλάζεις πρόγραμμα, να ενεργοποιείς υπηρεσίες και να πληρώνεις λογαριασμούς, για όλα τα σταθερά και κινητά της οικογένειας. Έτσι, κάνεις εύκολα και απλά από το σπίτι, ό,τι θα έκανες αν επισκεπτόσουν ένα φυσικό κατάστημα.

Ειδικά η πληρωμή των λογαριασμών και η ανανέωση χρόνου ομιλίας μπορεί να γίνει με ιδιαίτερη ευκολία στο My COSMOTE App, αξιοποιώντας πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή λογαριασμό PayPal, ενώ σου δίνει και δώρο megabytes! 

Δώρο όμως θα πάρεις απλά κατεβάζοντας το app (iOS και Android) και μάλιστα όχι ένα, αλλά τέσσερα ολόκληρα Gigabytes (για επτά ημέρες), ενώ έχεις άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρμογής, χωρίς κωδικούς, καθώς λειτουργεί με αυτόματη αναγνώριση της κάρτας SIM. 

Και σε περίπτωση που πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιον, μπορείς να το κάνεις και αυτό από το My COSMOTE App. Η εξυπηρέτηση πελατών της COSMOTE είναι διαθέσιμη μέσω chat για να ενημερώσεις και να λάβεις απαντήσεις για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αντιμετωπίζεις με το σταθερό ή το Internet.

Προηγμένη διαχείριση

Οι δυνατότητες του My COSMOTE app δεν σταματούν εδώ, όμως! Μπορείς να βλέπεις λεπτομέρειες και για το Wi-Fi του σπιτιού σου, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Wi-Fi του router, να δεις την ταχύτητα συγχρονισμού, αλλά και να αλλάξεις τους κωδικούς και όλα αυτά από το κινητό σου, χωρίς να χρήση υπολογιστή.

Επίσης, η εφαρμογή σού επιτρέπει να επεκτείνεις τη διαχείριση αριθμών που δεν σου ανήκουν (καταχωρημένα σε διαφορετικό ΑΦΜ). Συγκεκριμένα, μπορείς να παρακολουθείς έως και 10 συνδέσεις κινητών και σταθερών και να τις διαχειρίζεσαι απευθείας από την εφαρμογή.

Το νέο My COSMOTE App, το οποίο έχει πάνω από ένα εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, είναι ένα εργαλείο που απελευθερώνει την επικοινωνία σου και σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο τόσο για τις οικιακές συνδέσεις σου, όσο και τις εταιρικές. Κατέβασέ το για να εξυπηρετείσαι εύκολα και απλά.