12
Η COSMOTE και Εσύ

Ταξιδεύεις; Πώς θα έχεις Internet στο κινητό

Ταξιδεύεις; Πώς θα έχεις Internet στο κινητό
Το δωρεάν roaming δεν αρκεί, χρειάζεσαι και data. Μάθε τι σου προσφέρει η COSMOTE όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό

Σκοπεύεις να κάνεις ταξίδι; Μήπως οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε στέλνουν συχνά εκτός Ελλάδος; Ή μήπως σχεδιάζεις ονειρεμένες διακοπές; Είναι δυνατόν να βρίσκεσαι στο εξωτερικό, αλλά να μη μπορείς να τσεκάρεις τα e-mails σου ή να είσαι στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ και να μη μπορείς να ανεβάσεις στο Instagram ένα selfie; Τα δεδομένα (data) είναι απαραίτητα, ίσως και πιο απαραίτητα από την ίδια τη σύνδεση του τηλεφώνου.

Ας δούμε τι προσφέρει η COSMOTE στο εξωτερικό!

Ευρώπη

Σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η λειτουργία του κινητού σου τηλεφώνου είναι ίδια, σαν να βρισκόσουν στην Ελλάδα. Όλες οι κλήσεις, εισερχόμενες ή εξερχόμενες γίνονται χωρίς επιπλέον χρεώσεις· για τις εξερχόμενες χρησιμοποιείς κανονικά τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας του πακέτου σου για κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ οι εισερχόμενες κλήσεις είναι δωρεάν.

Η σύνδεσή σου στο Internet γίνεται επίσης χωρίς επιπλέον χρεώσεις – χρησιμοποιείς τα διαθέσιμα megabytes του προγράμματός σου, ενώ αν δεν έχεις, οι χρεώσεις είναι ίδιες με τις εθνικές χρεώσεις του εκάστοτε προγράμματος. Ομοίως και για τα SMS, χρησιμοποιείς τα δωρεάν SMS του προγράμματός σου χωρίς επιπλέον χρεώσεις, ενώ η λήψη SMS είναι δωρεάν.

COSMOTE Travel Pass

Η υπηρεσία Travel Pass σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα που έχεις στην Ελλάδα, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή, να καταναλώνεις τα δωρεάν λεπτά ομιλίας για εξερχόμενες κλήσεις είτε προς Ελλάδα είτε προς τη χώρα στην οποία βρίσκεσαι, τα δωρεάν megabytes για πλοήγηση στο Internet και τα δωρεάν SMS του προγράμματός σου προς κάθε προορισμό. Το Cosmote Travel Pass έχει μια επιπλέον ημερήσια χρέωση, η οποία διαφέρει ανάλογα με τη χώρα στην οποία επισκέπτεσαι και ισχύει μόνο για τις ημέρες που κάνεις χρήση των υπηρεσιών.

Για την ενεργοποίηση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το My Cosmote App, να καλέσεις το 13818 ή να επισκεφθείς ένα κατάστημα COSMOTEΓερμανός.

My Internet στην Ευρώπη

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μιας και τα megabytes τελειώνουν γρήγορα, η υπηρεσία My Internet ισχύει και όταν ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ενημερώνεσαι αμέσως μόλις τελειώσουν τα δωρεάν megabytes του προγράμματός σου και η σύνδεση διακόπτεται, εμφανίζοντάς σου τη σελίδα του Cosmote My Internet, για να αποφασίσεις πως θες να συνεχίσεις.

Συνεργαζόμενες χώρες και δίκτυα

Προγραμματίζοντας το ταξίδι σου σε οποιαδήποτε χώρα, καλό θα είναι να επισκεφθείς τη σελίδα https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/countriesandnetworks.html της Cosmote για να δεις τις συνεργαζόμενες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην εκάστοτε χώρα, καθώς και το τι υπηρεσίες παρέχει.