12
Η COSMOTE και Εσύ

«Τεχνολογία για όλους» από την COSMOTE

«Τεχνολογία για όλους» από την COSMOTE
Η COSMOTE με το δωρεάν πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους» προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Μάιο σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τα μαθήματα του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους», οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χωρίς προηγούμενη εμπειρία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο Internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους, να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, Notes, email, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά τους καλύτερη και πιο εύκολη.

Εδώ και μια επταετία, η COSMOTE ενισχύει τις ψηφιακές δεξιότητες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μέσα από δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το ψηφιακό χάσμα στην Ελλάδα. Η εταιρεία πιστεύει ότι η τεχνολογία και τα νέα ψηφιακά μέσα είναι ένα αγαθό για όλους και με τις πρωτοβουλίες αυτές το σλόγκαν «ένας κόσμος καλύτερος για όλους» αποκτά «σάρκα και οστά» και γίνεται πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα με τα προγράμματα της COSMOTE έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 11.000 άτομα.

Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους» έχει ο Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, Ψυχολόγος-Γεροντολόγος, εκπαιδευτικός φορέας είναι η ΟΤΕ Academy, ενώ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση υλοποιεί η COSMOTE e-Value.

Περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται

Τα δωρεάν μαθήματα ξεκινούν στις 6 Μαΐου σε Αττική και Θεσσαλονίκη και πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ Academy (Μαρούσι & Θεσσαλονίκη) και στα «Ανοιχτά Σχολεία» του Δήμου Αθηναίων (Παγκράτι, Πετράλωνα, Αμπελόκηποι).

Όσοι ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα, μπορούν να τηλεφωνούν στα 210 6249300 (Αττική) και 2310 361154 (Θεσσαλονίκη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00.

Δείτε το σχετικό βίντεο: