12
Η COSMOTE και Εσύ

COSMOTE digital office – Ψηφιακό γραφείο για κάθε επιχείρηση

COSMOTE digital office – Ψηφιακό γραφείο για κάθε επιχείρηση
Με την υπηρεσία COSMOTE Digital Office μπορείς να απολαμβάνεις σταθερή τηλεφωνία για τον κάθε εργαζόμενο της επιχείρησής σου, Internet για κάθε σημείο παρουσίας της (πχ. υποκατάστημα, αποθήκη) καθώς και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου προηγμένων δυνατοτήτων, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις και να συντηρείς το τηλεφωνικό κέντρο καθώς η υπηρεσία αντικαθιστά πλήρως τις λειτουργικότητες του με ένα ευέλικτο τρόπο.

Το ψηφιακό γραφείο είναι σήμερα πιο κοντά από ποτέ. Εδώ και δεκαετίες ακούμε για το paperless office, το γραφείο χωρίς χαρτιά, το διασυνδεδεμένο γραφείο με το Internet, με σύνδεση στο τηλεφωνικό κέντρο, με υπολογιστή, αλλά και με σύνδεση σε κάθε άλλο σημείο της επιχείρησης. Όλα αυτά ακούγονται και τώρα ωραία, ίσως περισσότερο ωραία απ’ όσο ακούγονταν 20 ή 30 χρόνια πριν. Τότε φάνταζε τεχνολογία του μέλλοντος την οποία οι περισσότεροι δε μπορούσαν καν να φανταστούν. Τώρα, όμως, είναι κάτι απολύτως λογικό και εντελώς εντός των ορίων της τεχνολογίας.

Η Cosmote διαθέτει την υπηρεσία Digital Office, η οποία αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει όλα όσα θα ήθελες να έχεις στην επιχείρησή σου, χωρίς κόπο και χωρίς περιττά έξοδα.

Το πιο σημαντικό πράγμα για κάθε επιχείρηση δεν είναι άλλο από την αξιόπιστη σύνδεση με το Internet. Η Cosmote, μέσω της τεχνολογίας και του δικτύου οπτικών ινών που διαθέτει, το Cosmote Fiber, σου παρέχει τη δυνατότητα να έχεις ταχύτητα σύνδεσης μέχρι και 200 Mbps, ώστε να μην έχεις προβλήματα κορεσμού της σύνδεσης. Αυτή είναι και η γρηγορότερη ταχύτητα Internet αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα! Και έρχεται με στατική IP, συν domain name και web hosting, για την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σου στο internet, συν e-mail με έως και 15 accounts και 100GB χώρου.

Εκτός του Internet, όμως, το νέο πρόγραμμα της Cosmote προσφέρει και προηγμένες τηλεφωνικές υπηρεσίες. Για αρχή, απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις προς τα σταθερά τηλέφωνα αλλά και προς τα κινητά της επιχείρησής σου τα οποία είναι εντεταγμένα στο πρόγραμμα. Επιπλέον, το πρόγραμμα σου δίνει χαμηλές χρεώσεις σε διεθνείς κλήσεις και δυνατότητα παραμετροποίησης σε χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά ανά θέση εργασίας, και πολλά ακόμα.

Η Cosmote όμως σου παρέχει και τη δυνατότητα να έχεις υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, με λειτουργίες όπως εκτροπή κλήσης, αυτόματη επανάκληση, μεταφορά κλήσης, εσωτερικούς αριθμούς για όλους τους υπαλλήλους, εμφάνιση ενιαίου αριθμού κλήσης για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις και πολλά ακόμα.

Αν θες κι εσύ να μπεις στον κόσμο του ψηφιακού γραφείου της Cosmote, μπες στο https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/cosmotedigitaloffice.html και μάθε περισσότερα!