12
Η COSMOTE και Εσύ

Τώρα η COSMOTE σε εξυπηρετεί και στη νοηματική γλώσσα

Τώρα η COSMOTE σε εξυπηρετεί και στη νοηματική γλώσσα
Η COSMOTE εξυπηρετεί πλέον τους πελάτες της και στην Ελληνική νοηματική γλώσσα συμβάλλοντας στη δημιουργία «ενός κόσμου καλύτερου για όλους».

Η Cosmote επιδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Εδώ και λίγο καιρό, λοιπόν, έχει εισάγει την πρωτοποριακή υπηρεσία εξυπηρέτησης ατόμων με προβλήματα ακοής. Η νέα υπηρεσία που προσφέρει η Cosmote σε όσους έχουν πρόβλημα ακοής προσφέρεται τόσο στο Cosmote.gr, όσο και σε κάποιο κατάστημα, μέσω βιντεοκλήσης. Είναι διαθέσιμη τις καθημερινές, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ. Μάλιστα, στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός που φέρουν ειδική σήμανση, ο επισκέπτης μπορεί να επικοινωνήσει με τον ειδικό στην Ελληνική νοηματική γλώσσα εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών, μέσω video-κλήσης.

Εναλλακτικά, η επικοινωνία μπορεί να γίνει και μέσα από το site της Cosmote (www.cosmote.gr), επιλέγοντας το «Επικοινώνησε μαζί μας» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Επιλέγοντας το «Video Call στη νοηματική» από το μενού στα αριστερά, ο επισκέπτης θα οδηγηθεί σε παράθυρο που θα του ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός του τηλεφώνου για το οποίο θέλει βοήθεια καθώς και το e-mail. Ένας ειδικός εκπρόσωπος της Cosmote θα πραγματοποιήσει video κλήση στη νοηματική για να τον εξυπηρετήσει!

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cosmote έχει πάρει ήδη χρυσό βραβείο στα e-Volution Awards για την υπηρεσία αυτή, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία της στις ανάγκες των πελατών, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες αιχμής για ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών!