16
Τάσεις και Ενδιαφέροντα

New Year Resolutions: Οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά και πώς θα τους πετύχεις!

New Year Resolutions: Οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά και πώς θα τους πετύχεις!
Φέτος βάλε τους στόχους σου για τη νέα χρονιά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα τους πετύχεις.

New Year, New Me! Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό, να σκεφτούμε τι κάναμε σωστά, τι εντελώς λάθος, τι απλά πήγε στραβά χωρίς να υπάρχει μία ακριβής αιτία. Και, φυσικά, να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Να θέσουμε νέους στόχους, να τολμήσουμε όσα δεν βρήκαμε το θάρρος ή τον χρόνο να υλοποιήσουμε το έτος που φεύγει. Εσένα, ποια θα είναι τα New Years Resolutions σου;

Να γυμναστώ περισσότερο

Στόχος διαχρονικός. Θες να τον επιτύχεις κάθε χρόνο, όμως, εν τέλει δεν έχεις και τόσο χρόνο να τον υλοποιήσεις. Μήπως, φέτος, ήρθε η στιγμή να κάνεις την ανατροπή; Όσο βαρύ και αν είναι το πρόγραμμα – σε σημείο που να μην σου επιτρέπει να περάσεις μία ώρα ημερησίως στο γυμναστήριο – μπορείς εύκολα να γυμναστείς και στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες και τις ασκήσεις που μοιράζονται ειδικοί σε εξειδικευμένα apps, όπως το Home Workout – No Equipment. Το βρίσκεις σε Google Play και Apple Store.

Να φροντίσω περισσότερο το περιβάλλον

Είναι το σπίτι όλων μας. Και για αυτό, πρέπει να το προσέχουμε λίγο παραπάνω. Για το δικό μας well-being, αλλά και των επόμενων γενιών. Καθαρό περιβάλλον σημαίνει καθαρός αέρας, περισσότερο οξυγόνο, βαθύτερες ανάσες ευζωίας. Ένα εύκολο βήμα είναι η ανακύκλωση, η οποία βοηθά σημαντικά στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Κάνε download το iRecycle από το Google Play ή το Apple Store… και μπες σε πρόγραμμα!

Να βρω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου

Μετά τη δουλειά. Στο σπίτι. Με χαμηλό φωτισμό και ίσως Soft μουσικές επιλογές. Ελάχιστες σκέψεις. Είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Όχι το κινητό σου ή οποιαδήποτε άλλη οθόνη που και τη σκέψη σου διακόπτει και τη ψυχολογία σου ταράζει και τα μάτια σου κουράζει. Digital Detox on the way με το Digital Wellbeing, μία εφαρμογή που σε βοηθάει να τσεκάρεις πόσο χρόνο περνάς ημερησίως στα social media ή το κινητό. Βρες την στο Google Play ή στο Apple Store και κατέβασε την asap!

Να κάνω αποταμίευση

Προσοχή! Όχι απαραίτητα οικονομία που πολλές φορές σε οδηγεί σε extreme περιορισμούς και τελικά σε “κλείνει” αναγκαστικά στο σπίτι. Αποταμίευση. Να αφήνεις κάθε μήνα ένα μικρό ποσό στην άκρη, το οποίο το καλοκαίρι ή το τέλος της χρονιάς θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις το ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο καιρό σκέφτεσαι και δεν κάνεις πράξη. Εκτός από πρόγραμμα, χρειάζεσαι και μία εφαρμογή που να υπολογίσει έσοδα και έξοδα. Την βρήκες. Τώρα, καν’ την και download από το Google Play ή το Apple Store

Να μαγειρεύω πιο συχνά 

Δες το σαν ένα κομμάτι της ευεξίας και του healthy well-being που θες να υιοθετήσεις από τη νέα χρονιά. Δεν χρειάζεται να περνάς όλη την ημέρα σου στην κουζίνα. Στο Tasty θα βρεις τα πάντα. Από συνταγές που ετοιμάζεις με λίγα υλικά και σε πέντε λεπτά μέχρι και τα πιο εντυπωσιακά γλυκά. Με την υπογραφή του Buzzfeed. Θα την βρεις στο Google Play και το App Store

Να ασχοληθώ περισσότερο με τον εθελοντισμό 

Το μότο της νέας εποχής είναι η προσφορά. Ευκαιρία, λοιπόν, το 2023 να κάνεις κάτι για τον συνάνθρωπο. Να μαζέψεις ρούχα που δεν χρειάζεσαι πλέον, παλιά παιχνίδια και να τα χαρίσεις σε κάποιους που τα έχουν ανάγκη.

Το Connect Your City είναι μία εφαρμογή πλούσια σε ιδέες και δράσεις για… καλό σκοπό. Βρες την εφαρμογή στο Google Play και στο App Store και μην σταματάς να δίνεις!