8
Ψυχαγωγία

Stories μετά… μουσικής

Stories μετά… μουσικής
Περνάς ώρες ατελείωτες στο Instagram; Μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Μάθε πώς να φτιάχνεις εκπληκτικά stories επενδεδυμένα με μουσική.

Αν είσαι από τους φανατικούς του Instagram, θα έχεις δει όλα αυτά τα καταπληκτικά stories που ανεβάζουν οι χρήστες που ακολουθείς, αλλά πάντα είχες την απορία πως τα κάνουν. Δεν είναι δύσκολο και εδώ θα σου δείξουμε πως να κάνεις κι εσύ το δικό σου, βάζοντας και επένδυση μουσικής!

Τα stories του Instagram μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως θέλουν αρκετή σκέψη για να γίνουν πραγματικά ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά. Το Instagram βέβαια σου δίνει αρκετά εργαλεία για να τα καταφέρεις, αλλά αν θέλεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού, θα πρέπει να κάνεις τα stories σου συναρπαστικά! Και τι καλύτερο από το να προσθέσεις μουσική υπόκρουση!

Μπορεί να έχεις καταπληκτικές φωτογραφίες ή βίντεο, να έχεις εντοπίσει τα κατάλληλα φίλτρα για να τα κάνεις τέλεια, τα πιο καλά stickers για να βάλεις από πάνω, αλλά σε τελική ανάλυση, όλα αυτά αφορούν μόνο την όραση. Εδώ μπορείς να κάνεις… επίκληση στη μουσική βιβλιοθήκη του ίδιου του Instagram ή να συνδέσεις κάποια εξειδικευμένη μουσική υπηρεσία, όπως το Spotify, το Shazam ή το SoundCloud.

Για να βάλεις μουσική από το Instagram, απλά ανοίγεις την κάμερα ή πατάς το εικονίδιο για το Your Story, βγάζεις ως συνήθως τη φωτογραφία ή το βίντεο, βάζεις ό,τι φίλτρα ή εφέ θέλεις και έπειτα πατάς το εικονίδιο για τα stickers. Εκεί θα δεις, δίπλα στα άλλα ειδικά stickers όπως το location, το hashtag, το poll και τα υπόλοιπα, και ένα με ταμπέλα Music. Και το πατάς!

Εδώ μπορείς να γράψεις στο search το κομμάτι που θέλεις, ή να ακολουθήσεις τα είδη της μουσικής που υπάρχουν έτοιμα (rock, pop, latin, reggae, jazz, classical κλπ) ή ακόμη και τα είδη μουσικής χωρισμένα κατά… συναίσθημα (fun, upbeat, dreamy, romantic κλπ) μέχρι να εντοπίσεις αυτό που θες.

Αφού κάνεις την επιλογή σου, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ποιο τμήμα του τραγουδιού που επέλεξες θα παίξει στα 15 δευτερόλεπτα (το πολύ) που διαρκεί το κάθε story. Μπορείς να μετακινήσεις το παράθυρο της μπάρας στο σημείο που θέλεις. Αν έχεις βίντεο, η μουσική θα παίζει για όσο διαρκεί το βίντεο, παρά το γεγονός πως το Instagram χωρίζει τα βίντεο σε τμήματα 15 δευτερολέπτων.

Αφού τελειώσεις με το τμήμα του τραγουδιού, μπορείς να βάλεις και το sticker του κομματιού κάπου στο story σου.

Αυτό ήταν! Τώρα μπορείς να έχεις κι εσύ stories με μουσική υπόκρουση.