12
Η COSMOTE και Εσύ

Επειδή ζημιές συμβαίνουν ασφαλίσου και… εξασφαλίσου

Επειδή ζημιές συμβαίνουν ασφαλίσου και… εξασφαλίσου
Με ένα πακέτο ασφάλισης σπιτιού (κτηρίου και περιεχομένου) από το COSMOTE Insurance εξασφαλίζεις ότι, όποια ζημιά συμβεί, ό,τι κι αν καταστραφεί θα αποζημιωθείς. Και όλα αυτά από μόλις 3,5 το μήνα!

Μέσα στους τοίχους των σπιτιών κυκλοφορούν καλώδια ρεύματος και σωλήνες νερού/αποχέτευσης. Ας πάρουμε το εξής σενάριο – το οποίο δεν είναι καθόλου φανταστικό, αλλά 100% βγαλμένο μέσα από τη ζωή: Σπάει ένας σωλήνας καλοριφέρ με αποτέλεσμα το σπίτι να γεμίσει νερά. Το ξύλινο πάτωμα καταστρέφεται, όπως επίσης χαλιά και έπιπλα.

Τι κάνεις; Απλά πληρώνεις ένα σωρό χρήματα για να φτιάξεις σωλήνες και πατώματα και να αντικαταστήσεις έπιπλα και άλλα αντικείμενα που καταστράφηκαν. Ας μην σκεφτούμε καν το ενδεχόμενο τα νερά να κατέβουν στους κάτω ορόφους της πολυκατοικίας και να κάνουν ζημιές στα περιουσιακά στοιχεία των ενοίκων τους (διπλά τα έξοδα).

Αν όμως είχες ασφάλιση σπιτιού; Και μάλιστα, αν είχες πακέτο που περιλαμβάνει και το κτήριο και το περιεχόμενό του; Στην περίπτωση αυτή θα ήσουν απόλυτα εξασφαλισμένος για όλα τα παραπάνω.

Ίσως σκεφτείς ότι οι ασφάλιση οικίας είναι για ακριβά σπίτια, για ακριβά αντικείμενα και γεμάτα πορτοφόλια. Κι όμως όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Άλλωστε, κάποιος ευκατάστατος θα έχει τα χρήματα να φτιάξει το σπίτι του άρα την ασφάλιση χρειάζεται κυρίως κάποιος με χαμηλότερα εισοδήματα.

Μία φορά μόνο να σου τύχει κάτι, τα ελάχιστα χρήματα που θα έχεις πληρώσει για μια ασφάλεια σπιτιού στο COSMOTE Insurance κυριολεκτικά θα πιάσουν τόπο.

Και για να μη λέμε πολλά, πάμε να αποδείξουμε τα λεγόμενά μας.

Κατ’ αρχάς να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το site του COSMOTE Insurance έχει δημιουργηθεί με στόχο την ευκολία και την πληρότητα. Απευθύνεται σε όσους θέλουν από μόνοι τους να ψάξουν για το συμβόλαιο ασφάλισης που επιθυμούν. Μάλιστα, με ελάχιστα κλικ και ελάχιστες πληροφορίες όλα τα πακέτα εμφανίζονται μπροστά σου για να επιλέξεις ό,τι σε εξυπηρετεί.  Σε ό,τι αφορά την ασφάλιση οικίας το COSMOTE Insurance συνεργάζεται με την Hellas Direct και έχει δημιουργήσει τα πακέτα COSMOTE Insurance Home που εξασφαλίζουν ό,τι μετά από ζημιά στο σπίτι σου θα φροντίσουν τις επισκευές και τις αποζημιώσεις άμεσα, χωρίς πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες και ψιλά γράμματα.

Πώς να ξεκινήσεις – τα βήματα

  • Στοιχεία σπιτιού: Το πρώτο βήμα είναι να πας σε αυτή τη σελίδα και να βάλεις τον ταχυδρομικό κωδικό σου. Τα επόμενα απαραίτητα στοιχεία είναι τα τετραγωνικά και το έτος κατασκευής. Αυτό είναι όλο…
  • 35 καλύψεις: Το πακέτο που προτείνεται περιλαμβάνει 35 βασικές καλύψεις, όπως φωτιά, διαρροή/θραύση σωληνώσεων, φυσικά φαινόμενα, βραχυκύκλωμα κ.λπ που στατιστικά σε προστατεύει από τους περισσότερους ασφαλιστέους κινδύνους.
  • Τι άλλο περιλαμβάνει: Επίσης, το πακέτο περιλαμβάνει θραύση κρυστάλλων όπου καλύπτονται ζημιές που θα προκληθούν σε εξωτερικά τζάμια, καθρέφτες, παράθυρα, γυάλινες εσωτερικές επιφάνειες και στα πλαίσια και στα ελαστικά περιμετρικά μέρη του τζαμιού ή καθρέφτη. Να τονίσουμε ότι καλύπτονται και τα έξοδα τοποθέτησης!
  • Πόσο κοστίζει: Το συγκεκριμένο πακέτο στοιχίζει μόνο 0,46€ ανά τετραγωνικό μέτρο το έτος, εάν θέλεις να καλύψεις μόνο το κτίριο και 0,64€ ανά τετραγωνικό μέτρο το έτος, εάν θέλεις να καλύψεις το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας σου. Για ένα μέσο εμβαδόν κατοικίας (90 τ.μ.) το ετήσιο κόστος είναι 41,58€ και 57,96€ αντίστοιχα, δηλαδή 3,5€ ή 4,8€ τον μήνα!

Θες κι άλλες καλύψεις; Κανένα πρόβλημα!

Εάν θέλεις ακόμα μεγαλύτερη εξασφάλιση μπορείς να προσθέσεις όποια ή όποιες από τις παρακάτω καλύψεις επιθυμείς: σεισμός, κατολίσθηση, νομική προστασία, τυχαίες ζημιές, απώλεια ενοικίων (σε περίπτωση που νοικιάζεις την κατοικία σου), κλοπή περιεχομένου και ζημιές στο κτίριο από προσπάθεια κλοπής/ληστείας, τεχνική υποστήριξη (αποκατάσταση ζημιών σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τζάμια, παροχή υπηρεσιών φύλαξης κλπ.).

Και έκπτωση 10%

Εάν έχεις ασφάλεια οχήματος μέσω COSMOTE Insurance ή κωδικό Deals For You, μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τα αντίστοιχα κουτάκια γιατί θα κερδίσεις έκπτωση 10%

Τα ολοκληρωμένα προγράμματα του COSMOTE Insurance έχουν φτιαχτεί ειδικά για εσένα που θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση ζημιάς θα αποκαταστήσεις και τις βλάβες και θα αντικαταστήσεις τα αντικείμενα που θα καταστραφούν. Και όπως διαπίστωσες όλα αυτά με ελάχιστο κόστος. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Μπες στο COSMOTE Insurance και εξερεύνησε τις επιλογές σου.