14
Πολίτης του Σήμερα

H COSMOTE σε (εξ)ασφαλίζει από το σπίτι

H COSMOTE σε (εξ)ασφαλίζει από το σπίτι
Τώρα, μπορείς να ασφαλίσεις το σπίτι, το όχημα, τον εαυτό σου και την οικογένειά σου, χωρίς να βγεις από το σπίτι. Το cosmoteinsurance.gr είναι η πρωτοποριακή πλατφόρμα online ασφάλισης που σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις την ασφάλεια που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες, συγκρίνοντας ασφάλειες, ανάμεσα σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Και όλα αυτά… #ApoToSpiti.

Η ασφάλιση είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους πάντες. Καθώς, οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι πάρα πολλές και τα προγράμματα αμέτρητα με συνήθως δυσνόητους όρους και προϋποθέσεις, ο περισσότερος κόσμος επαφίεται σε αυτό που θα του προτείνει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος και το μόνο που ρωτά στο τέλος είναι «πόσο θα πληρώσω». Κι όμως, αφού βάζεις έτσι κι αλλιώς το χέρι στην τσέπη, δεν θα ήταν καλύτερα να μπορούσες εσύ ο ίδιος να δεις και να αποφασίσεις τι είναι πιο συμφέρον για εσένα, είτε πρόκειται για κάποιο πρόγραμμα υγείας, κατοικίας, ή το όχημά σου;

Τώρα μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και πολύ περισσότερα χάρη στην πλατφόρμα COSMOTE Insurance, η οποία σου προσφέρει έναν «ψηφιακό ασφαλιστικό σύμβουλο» διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή και από το σπίτι. Από την άνεση του σπιτιού σου λοιπόν και με τη χρήση ενός υπολογιστή ή κινητού – το site έχει σχεδιαστεί και για χρήση από μικρές οθόνες – μπορείς να δεις, να συγκρίνεις και να αποφασίσεις ανάμεσα σε ασφαλιστικά προγράμματα από τις πιο γνωστές εταιρείες, να επιλέξεις τις καλύψεις που σε ενδιαφέρουν και να ολοκληρώσεις την ασφάλισή σου, λαμβάνοντας συμβόλαια και συνοδευτικά έγγραφα σε ψηφιακή μορφή στο e-mail σου. Πρόκειται κυριολεκτικά για μια επανάσταση στον ασφαλιστικό κλάδο.

Το COSMOTE Insurance υποστηρίζει ασφάλιση οχημάτων (αυτοκινήτων, μηχανών), σπιτιού, υγείας και σκαφών. Ας δούμε τώρα πώς ακριβώς λειτουργεί η κάθε δυνατότητα για να διαπιστώσεις κι εσύ πόσο εύκολο είναι να ασφαλίσεις ό,τι έχει σημασία για εσένα από το σπίτι σου!

Ασφάλεια αυτοκινήτου/μηχανής

Ξεκίνα συμπληρώνοντας την πινακίδα του οχήματός σου. Κατόπιν πάτα το μεγάλο κουμπί με την ένδειξη «Βρες ασφάλεια σε 5’» και θα δεις τις επιλογές που έχεις, όπως βασική ασφάλεια, πυρός & κλοπής και μικτή. Οι καλύψεις παρουσιάζονται αναλυτικά, ενώ στο συγκεκριμένο βήμα μπορείς να επιλέξεις τη χρονική διάρκεια της ασφάλισής σου (μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη και ετήσια). Έχε υπόψη σου ότι όσο αυξάνει ο χρόνος ασφάλισης τόσο μειώνονται τα ασφάλιστρα.

Το επόμενο βήμα θα σε εντυπωσιάσει αφού οι λεπτομέρειες του οχήματός σου (μάρκα, μοντέλο και ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας) έχουν συμπληρωθεί αυτόματα με στοιχεία από τη βάση δεδομένων που διατηρούν οι IAD & SGAS ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις θα εμφανιστεί και η τρέχουσα αξία αυτού. Στη συνέχεια θα συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία και το COSMOTE Insurance θα σου προτείνει τις προαιρετικές καλύψεις που σου ταιριάζουν. Εμπλούτισε το ασφαλιστήριο σου με υπηρεσίες όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων και ολική κλοπή και νιώσε προστατευμένος απέναντι στους σημαντικότερους κινδύνους. Ολοκληρώνοντας και το τελευταίο βήμα, θα εμφανιστούν οι ασφαλιστικές προτάσεις για να διαλέξεις την ιδανική για εσένα και να προχωρήσεις λαμβάνοντας άμεσα το ασφαλιστήριο στο email σου! Πιο απλό δεν γίνεται!

Ασφάλεια Υγείας

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεκινάς συμπληρώνοντας την ημερομηνία γέννησής σου. Εάν προσθέσεις εξαρτώμενα μέλη, μπορείς να έχει κέρδος έως 40%. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια ή διευκρινήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς ή γραπτώς με κάποιον εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο για να σε καθοδηγήσει σχετικά.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται αφορούν προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και περιλαμβάνουν διαγνωστικές εξετάσεις (με μηδενική συμμετοχή για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ) και επισκέψεις σε γιατρούς πανελλαδικά με δωρεάν συμμετοχή ή προνομιακό τιμοκατάλογο. Στην επόμενη σελίδα θα δεις αναλυτικά τα διαθέσιμα πακέτα με τις προσφερόμενες παροχές για να επιλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί. Στοιχεία που αξίζει να ελέγξεις είναι κατά πόσον περιλαμβάνονται δωρεάν ετήσιο checkup και οφθαλμολογικός έλεγχος, έκπτωση στις οδοντιατρικές εργασίες, δωρεάν χρήση ασθενοφόρου, αλλά και τις τυχόν αμοιβές για επισκέψεις σε ιδιωτικά ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα.

Ασφάλεια σπιτιού

Σε ότι αφορά στην ασφάλιση σπιτιού οι επιλογές πολλαπλασιάζονται. Μπορείς να επωφεληθείς ως δανειολήπτης, ιδιοκτήτης και ενοικιαστής. Ειδικά στην τελευταία κατηγορία έχεις τη δυνατότητα να προστατεύσεις το περιεχόμενο του σπιτιού σου από τον κίνδυνο κλοπής, πυρκαγιάς ή φυσικών καταστροφών όπως σεισμό και πλημμύρα. Για τους δανειολήπτες και τους ιδιοκτήτες οι συνδυασμοί είναι ακόμα περισσότεροι, καθώς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ασφάλιση κτιρίου, περιεχομένου ή και τα δυο μαζί. Εμπλούτισε και εδώ το ασφαλιστικό πακέτο σου προσθέτοντας σημαντικές προαιρετικές καλύψεις όπως ζημιές από καιρικά φαινόμενα, θραύση τζαμιών και καταστροφή περιεχομένου συνέπεια σεισμού.

Ασφάλιση σκαφών

Καθώς σύμφωνα με τον νόμο η ασφάλιση όλων των σκαφών είναι υποχρεωτική, το COSMOTE Insurance σου προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να ασφαλίσεις το δικό σου για αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Ξεκινάς επιλέγοντας το σκάφος σου (ταχύπλοο, jet ski, ιστιοπλοϊκό) και κατόπιν επιλέγοντας το χρόνο ασφάλισης, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε βασική και ευέλικτη ασφάλιση. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα φτάσουν σε λίγα λεπτά στο e-mail σου.

Το COSMOTE Insurance είναι πραγματικά κάτι που έλειπε από τον ασφαλιστικό κλάδο, καθώς προσφέρει εύκολη και άμεση σύγκριση ασφαλιστικών πακέτων. Το γεγονός ότι μπορείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς καλύψεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τις αλλαγές της τιμής προσφέρει πολύ μεγάλη ευκολία σε όποιον ψάχνει λύσεις για να ασφαλίσει το σπίτι, το όχημα ή την οικογένειά του.